Suositut tekstit

sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Mystic rain

Teimme etelä-pohjalaisten ompelijoiden kanssa kimppatilauksen  Bloomelle. Sieltä mukaan tarttui mm. tätä Sari Ahokaisen suunnittelemaa Mystic rainia kahdessa värissä. Vaikka kangas on suomalaisen suunnittelema, ei sitä saa Suomesta lainkaan. Tämä on joustocollegea, lisäksi tilasin samaa minttupohjaisena trikoona sekä kahta Andrea Laurenin suunnittelemaa trikoota. 

Ompelin esikoispojalle hupparin, sillä vaivihkaa pojan hupparit ovat jääneet pieniksi. Huppari on muokattu peruspaitakaavan pohjalta. Hupun leikkaisin aikalailla summanmutikassa tuollaiseksi kietaisumalliseksi.Olen tosi huono käyttämään valmiskaavoja, en tahdo jaksaa piirrellä niitä. Lisäksi ne menevät aina hukkaan. Mulla on yleensä käytössä muutama peruskaava, joista muokkailen kaiken mahdollisen. Välillä sitten harmittaa kun täydellisesti samanlaista onnistunutta vaatetta on hankala saada aikaan. Tästä ei kyllä täydellistä tullut, taskut ovat liian pienet ja lisäksi eri paria, mutta tällainen tällä kertaa.Huppari on kokoa 92/98cm. Hupun sisäpuoli ja taskupussit ovat turkoosia joustocollegea. Huppukappaleiden väliin on ommeltu kaksinkerroin taitettu vaaleanpunainen resori. Samaa vaaleanpunaista resoria käytetty myös taskunsuiden huolitteluun. Tykkään hirveästi nyt juuri maustaa poikien vaatteita pinkillä ja vaaleanpunaisella. Tässä kankaassa on ihanat värit ja erityisesti petrooli ja vaaleanpunainen sopii mielestäni aivan ihanasti yhteen. Hihoissa ja helmassa on majapuun turkoosi-ruskeaa mysteeriraitaresoria, joka saattaa pesussa tummua, katsotaan kuinka sen käy.Keksillä lahjottu malli sai luvan kanssa seisoa pöydällä. Mielestäni huppari on kantajansa päällä oikein suloinen <3


Toivottavasti tämä uusi yritykseni pitää blogia ottaa nyt kunnolla tuulta alleen.  Joskus aiemmin pidin käsityöblogia Vuodatuksessa, mutta kyllästyin siihen kun se ei oikein koskaan toiminut hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti