Suositut tekstit

maanantai 30. maaliskuuta 2015

Kummipojan synttärilahjoja

Ensimmäinen kummilapseni täytti neljä vuotta. Mitäs muuta lahjaksi kuin omia ompeluksia. Vaatteista hän on alkanut olemaan jo jonkin verran tarkempi, joten hieman täytyi miettiä mitä tekee. Yhdessä valittiin pari kangasta, majapuulta lohiksia ja angry birds-trikoota. Angry birds on nyt kova juttu!

Angry birdseistä ompelin noshin kaavalla lippapipon. Kangas nukkaantui jo esipesussa aika lailla, joten ajattelin että pipoa ei tarvitsisi pestä ihan niin usein ja pysyisi siten parempana. Angry birds teemalla myös huppari. Kaavana ottobre be careful out there, koko 110 cm. Lisäsin resorin alareunaan. Possu kiinnitetty kaksipuoleisella silitettävällä liimakankaalla ja suoralla ompeleella.


Ja pitäähän sitä olla pöksyt samaa sarjaa, joten noshin farkkujerseystä ja verson mummolan tunnusta 110cm pöksyt ottobren kaavalla, jonka lisään tähän kun satun muistamaan.


Lisäksi pari t-paitaa 110cm,  little lambista muokatulla kaavalla. Lököshortsit leikottu vapaasti. Lentskari-digitrikoo kangashamstereista.Samoille synttäreille leivoin myös 20 angry birds-muffinsia.


Itse esiinnyin näissä vaatteissa. Hame on uusimman naisten ottobren jerseymekon alaosa resorivyötäröllä, taskuja suurensin. Paita ja legginsit omilla kaavoilla. Keiju-maijat verson puodista, sinimeleerattu trikoo majapuulta,  raidat kangashamstereista. Paidan kanssa kävi kämmi kun putkessa olevasta trikoosta leikkasin kaksi samanlaista palaa ja kaula-aukko tuli molemmin puolin samanlainen. Päällä kuitenkin näyttää ihan hyvältä, suunnittelin taakse jo pitsiä sun muuta, mutta taitaa jäädä laittamatta. Helma on tosi kiva, vähän peplum-tyyppinen. Josko seuraavaksi uskaltaisi oikean peplumin?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti