Suositut tekstit

maanantai 23. helmikuuta 2015

Onnihaalari

Verson puodin Onnit ❤
 Verson puoti on kyllä mun puoti. Ja Onnit ihan pakko saada-kangas pienten poikien äidille.


Onneista halusin haalarin, vaikka väkisin. Kaava on muokattu jälleen peruspaitakaavasta. Toteutus sen mukaan kun kangasta oli, aikaan piti saada haalari 90cm pitkälle. Halusin kokeilla miten käytännössä toimisi tuommoinen päänreiän kautta puettava malli. Ja napithan on ihania, eli toteutus aina mielellään niin, että voi laittaa pari nappia. Ihan hyvin mielestäni toimi pukeminen noinkin pienestä reiästä, vaikka mies ei varmaan arvostakaan...


Kaula-aukko ei ole siistein mahdollinen noiden nappilistojen ansiosta ja tuohon jää tuollaiset ulkonevat lipat. Sovitaan, että se oli tarkoitettu niin, näyttää coolilta, eikös niin?


Haalarit on meillä nyt käteviä, helposti riisuttavat vaatteet ei tahdo pysyä päällä, eikä vehkeet housuissa. Kankaan riittävyyden vuoksi olalla on palaset harmaaraitaista trikoota. Onhan ne muutenkin ihan hauskat, tuovat mielestäni kivasti ilmettä.  Harmaat napit sopivat myös oikein mukavasti tuohon olalle, kun harmaata on vähän muuallakin. Mallailin myös ruskeita ja mustia nappeja, mutta harmaat olivat jotenkin raikkaat.  Mulla on aivan mahdoton läjä vanhoja nappeja ja ne onkin vähän heikkous meikäläiselle. Kirppareiden sekalaisten nappien pusseja ei malta jättää jälkeensä.Tästä tuli kiva oloasu ja kasvunvaraakin vähän on. 

Posti toi tänään käpyseltä miszkomaszkoa ja kova inspis tuli heti päästä niistä ompelemaan.. ehkä niitä seuraavaksi.

2 kommenttia:

  1. Ihana haalari! Kekseliäitä yksityiskohtia ja tuo harmaa passaa tuohon kyllä hyvin (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olipa kivaa saada ensimmäinen kommentti blogiin 😊

      Poista