Suositut tekstit

tiistai 24. helmikuuta 2015

Raidat sydän Miszkomaszko

Oijoi mikä herkkukangas putkahti viime viikolla Käpyselle. Heti piti kotiuttaa pätkä, jossa on kaikki kuvat, vaikka mitään selvää ideaa ei silloin kankaasta ollutkaan. Inspiraatio iski kuitenkin heti kun eilen sain kankaan käsiini. Lopputulos näkyy alla:


Nämä oli pakko ommella heti, eivät jättäneet rauhaan.




Kuvat on kiinnitetty kaksipuoleisella silitettävällä liimakankaalla ja ommeltu ompelukoneen suoralla ompeleella kiinni. Kaikkia raitakankaat on ostettu Koot-kaupasta. Ovat tosi laadukkaan oloisia ja ovatkin jo melkein loppuunkulutetut, lisää on saatava. Samasta kaupasta on myös bodyn tummanruskea resori.

Punainen paita on kokoa 92/98cm. Resorit Mussukoilta, edullisia ja mukavan ohkaisia kanttauksiin. Kissalle ompelin vielä nappisilmän. Onkohan toinen silmä kiinni vai onko mennyt tappelussa?

Body on Kisuliini-kaavalla ommeltu (Ottobre 6/12). Se on kokoa 74, minun mielestäni kisuliini vastaa kuitenkin noin kokoa suurempaa. Meillä sopii päälle vielä ihan mukavasti 68cm kisuliinit, vaikka Pessi on jo yli 70cm pitkä. Itse kyllä tykkään, että body ei saa olla liian suuri.

Kaipaisko karhu nappisilmät kanssa? Karhun ompelin sellaiseen kohtaan, että se sitten kurkkaa mukavasti housunkauluksesta.



Molemmille pojille ompelin vielä haaremihousut raidoista. Kesä on tulossa ja nämä on vaan parhaat kesäpöksyt.







7 kommenttia:

  1. Mainiot! Noita kuvia en ole nähnytkään, pitääpä käydä kurkkaamassa :)

    VastaaPoista
  2. Siis nää on niin hienot! Mä en ollenkaan tajunnut että tuo Miszkomaszkon kangas on noin isokuvioista! Pitäisköhän tätäkin käydä klikkailemassa itelle. Niin ja hienoa että aloitit taas blogin pitämisen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on ihan mahtava kangas. Oon nyt ommellu itelle vaikka mitä mutten saa tänne kun en saa mitenkään päällä niistä hyviä kuvia. Plaah! Kauhee ompeluimpura iskeny

      Poista
  3. Aivan mahtavat! Ehkä pakko käydä hakemassa pankkitunnukset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paitsi, että ne on jo loppuunmyyty.. Jos sulla jää yli ni laita viestiä :)

      Poista
    2. Kiitos! Mun mielestä käpyset ilmoitteli joku aika sitten, että tätä on tulossa sinne lisää.

      Poista